Emmi tulkkaa keskustelua viittomakielellä

Luentapalvelut


Kuvailutulkkaus

Syntymäsokea kuvailutulkkauskonsultti:

“Poimit hyvin asioita videolta. Luet tulkkeen tosi selkeästi, mutta samaan aikaan et ota liikaa tilaa. Tulkkeesi on luonteva osa videota, sinulla on miellyttävä tapa lukea.”

Käsikirjoitan ja luen kuvailutulkkauksia videoihin sekä elokuviin. Eläväistä ääntäni ja sujuvaa luentaani kehutaan laajalti. Olen harrastanut teatteria ja pitänyt omaa radio-ohjelmaa.

Videoiden ja elokuvien kuvailutulkkaus on monivaiheinen prosesssi. Se on pikkutarkkaa ja hyvin luovaa asiantuntijatyötä.

Videoiden kuvailutulkkaus kannattaa aina tilata koulutetulta alan ammattilaiselta. Kuvailutulkilta vaaditaan ymmärrystä visuaalisesta maailmasta, kykyä nähdä näkövammaisen silmin ja taitoa tiivistää olennainen ymmärrettävään muotoon oikealla sävyllä.

Voit katsoa kuvailutulkatun videon täällä (kesto 2:28, kuvailutulkkaus Emmi Lemmetty-Garcia)

Kaiku Kommunikaation kuvailutulkki Emmi Lemmetty-Garcia on valmistunut tulkiksi jo vuonna 2010, ja hänellä on vuosien kokemus tulkkauksista.

Teen videoosi laadukkaan ja saavutettavan kuvailutulkkauksen. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää: emmi@kaikukommunikaatio.fi / 0401313800.

Luentapalvelut ääniammattilaiselta

  • Kuvailutulkkaukset
  • Äänikirjojen luenta
  • Mainosäänitykset
  • Podcastit

“Ääntäsi on miellyttävä kuunnella. Ääni on sopivan matala, vakuuttava ja se soi hyvin. Puherytmisi on soljuva ja luonteva. Osaat eläytyä hyvin hahmoihin ja lukea sujuvasti tekstiä. Äänestäsi kuuluu lämpö”, totesi vokologi, puheviestinnän maisteri Sara Rouvinen Sanabox Oy:stä.

Lue lisää kuuntelijoiden kommentteja suosituksista.

 

Kuuntele ääninäytteet:

Ääninäyte, satu

kirjoittanut Emmi Lemmetty-Garcia

Ääninäyte, asiateksti

kirjoittanut Emmi Lemmetty-Garcia

Kuvailutulkki Emmi Lemmetty-Garcia katsoo suoraan kameraan mikki kädessä. Hänellä on vaalea iho, siniset silmät ja vaaleaksi radoitettu tumma tukka nutturalla.